Team

Het team

De Mitsubishi Pajero

Mitsubishi Pajero

 

Kenteken: KJ-825-J

Motorinhoud 3.2 Liter 4 cilinder

Brandstof: Diesel

Gewicht: +- 2000 kg

Zitplaatsen: 2

Tankinhoud: +-120 liter

 

Aanpassingen:

Volledig FIA gekeurd - Rolkooi, Stoelen, blusinstallatie

Externe brandstoftank

Intercooler

Luchtinlaat

Hydraulische handrem

Wie zijn wij?

 

Wij zijn een team van enthousiaste autosport liefhebbers. Verschillende leeftijden, ervaringen maar een gezamelijke passie:

Offroad racing

 

Wie wij zijn is hieronder te lezen

Bert Heskes

Driver

 

Bert rijdt al jaren mee in het NK ORR. De interim manager heeft niet alleen in Nederland gepresteerd. In de Libië Rally en maar liefst 2 keer de Dakar te hebben gereden kent deze 55 jarige de weg in deze sport maar al te goed. Zijn slogan luidt: If you have everything under control, you're going to slow.

Sebastiaan van Ruyven

Monteur

 

Sebastiaan, ookwel Bas genoemd is sinds dit jaar onderdeel van X-over Offroad. Zijn technische kennis, ervaring en inzicht zorgen ervoor dat de Pajero mee kan rijden in deze zware omstandigheden. De 34 jarige planner maakt dit jaar zijn debuut als monteur in de Offroad rally.

Rogier Lindeman

Navigator

 

Rogier maakt dit jaar zijn debuut als Navigator. De 24 jarige engineer is inmiddels 7 jaar actief bij het team. Hierbij sleutelt, plant en beheert hij de social media / site.

Geen uitdaging is deze delvenaar te groot. Zijn slogan luidt: Als het niet lukt heb je altijd de hamer nog.

Max Wijburg

Monteur

 

Max is sinds dit jaar onderdeel van het team. De 26 jaar oude student weet met zijn enthousiasme en visie een positieve buzz te creëren bij het team.

Max heeft geen slogan of uitspraak. Max zegt wat hem te binnen schiet

PJ HQ

 

PJ HQ? Pajero Hedquarter. Dit is de naam voor onze locatie in Wateringen. Hier beschikken wij over een werkplaats en een ontvangstruimte.

Copyright © All Rights Reserved